Organist gezocht

In Vierakker staat de mooiste kerk van Gelderland: de H. Willibrordkerk. Deze prachtige kerk die je door zijn harmonieuze kleuren omarmt wordt elk weekend nog gebruikt voor de eredienst. De vieringen worden muzikaal omlijst door het enthousiaste dames- en herenkoor dat zich daarbij ondersteund weet door orgelspel van het Elbrink-orgel uit 1874. Ook dat is een juweel; kenners komen met enige regelmaat dit bijna 150-jarig orgel bewonderen. Het koor zit echter met de handen in het haar. De huidige organist kan tot zijn grote spijt om gezondheidsredenen niet langer aanblijven en ons koor is dan ook naarstig op zoek naar iemand die deze taak op zich wil nemen. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten? Bel ons gerust. U kunt ons bereiken op de volgende telefoonnummers: 0575-441485 en 0575-441743. U kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen: info@demooistekerk.nl  Wij vertellen u graag meer!