Informatieavond Lourdesbedevaart 2019

29 nov 2018 LOURDESOp dinsdag 22 januari 2019 is er een informatieavond over de Lourdesbedevaart 2019 in de parochiezaal van de Christus Koningkerk, Het Jebbink 8 te Vorden.
De informatieavond begint om 19.30 uur met een presentatie over de bedevaart naar Lourdes, de reis, het verblijf en de verschillende inspirerende vieringen op de Heiligdommen met uiteraard ook een bezoek aan de Grot van Massabielle waar Maria is verschenen aan Bernadette Soubirous.
Tijdens deze bijeenkomst wordt u ook geïnformeerd over het verblijf in het hotel en de andere activiteiten zoals o.m. een stadswandeling langs de verschillende plekken waar Bernadette geleefd heeft. Ook ontvangt u informatie over de mogelijkheden om te reizen en te verblijven als u minder goed ter been bent.
Mocht u zich willen opgeven voor de Lourdesbedevaart dan kunt u zich al aanmelden. Voor deelname aan de bedevaart en voor informatie verwijzen wij u naar Paulien van der Vaart, email: paulien0908@live.nl
Voor telefonische informatie: Huub Winkeler; 0653709893
Voor de informatieavond hoeft u zich niet op te geven, u bent van harte welkom!
De Lourdesbedevaart in het kort
De reis naar Lourdes is per vliegtuig. Vertrek op donderdag 2 mei; terugkomst op dinsdag 7 mei. Opstapplaats is Zutphen. De verblijfskosten zijn € 899,00 op basis van een 2-persoonskamer (toeslag 1-persoonskamer € 180,00). Prijzen zijn onder voorbehoud, inclusief vervoer en op basis van volpension.
Tijdens deze bedevaart verzorgt Riekje Rijk de pastorale begeleiding. Tevens reizen er begeleiders mee, waaronder een verpleegkundige.
Namens het begeleidingsteam Lourdesbedevaart,
Huub Winkeler