Bedevaart naar Kevelaer

Op zaterdag 7 september 2019 zal wederom de jaarlijkse bedevaart naar KEVELAER worden gehouden. Het thema van de bedevaart is dit jaar “Heer, naar wie zouden we gaan.“

Maria van Kevelaer, Troosteres der bedroefden, zal ons altijd onvoorwaardelijk helpen de minder mooie en onaangename dingen van het leven te dragen en te aanvaarden. Anderzijds spoort zij ons ook aan met anderen te delen uit de overvloed van vreugde die ons ten deel vallen.

Door pelgrim te zijn laten we zien dat we op God vertrouwen, en wij ons leven aan Hem toevertrouwen. Onze tijd heeft deze getuigenis van vertrouwen en hoop nodig. Want wie met God leeft heeft ook de moed en het vertrouwen moeilijke wegen te gaan. Wij wensen u allen de ervaring van de kracht, die het vertrouwen op God schenkt.

Wij wensen alle deelnemers een inspirerende en mooie bedevaart.