Huub Oosterhuis komt naar Lochem

Huub Oosterhuis komt donderdagavond 17 oktober naar Lochem. U bent van harte welkom! Componist Antoine Oomen en zijn dochter Heleen komen ook.
Komt allen. Deze mooie en beslist zeer bijzondere avond mag u niet missen!

Heel blij zijn wij dat Huub Oosterhuis donderdagavond 17 oktober 2019 onze gast zal zijn. Na een kennismaking zal hij ons vertellen wat hem na aan het hart ligt. “En toch!” en “Liefde doen” zijn kerngedachten van hem. Samen met het Twents Liturgie Koor zullen wij liederen van Huub Oosterhuis zingen.

En hier blijft het niet bij! Ook Antoine Oomen, bekend componist van melodieën van de liederen van Huub Oosterhuis, waaronder “Licht dat ons aanstoot in de morgen”, en zijn dochter Heleen komen ook. Samen voeren zij voor het eerst liederen van Huub Osterhuis uit: Antoine aan de piano en dochter Heleen zang. Hun debuut bij ons! 

Werkelijk iedereen is welkom, jong en oud, van binnen tot vér buiten Lochem!.

De avond wordt gehouden in de Sint-Gudulakerk, Markt 1, Lochem en begint om 19.45 uur. Het is raadzaam om al om 19.30 uur in de kerk te zijn. In de pauze is er voor iedereen een drankje (wijn of fris). Parkeren kan gemakkelijk op de parkeerterreinen aan de Julianaweg en de Prins Bernhardweg.

De toegang is gratis! Het is wel wenselijk dat u aan het einde van de avond naar draagkracht aan de uitgangscollecte bijdraagt. Wij verheugen ons samen met bezoekers uit de wijde omgeving op een onvergetelijke avond!

Voor meer informatie kunt u terecht bij Wim Boelens, Joppe, telefoon 06 – 55810715 of
e-mail wjboelens@planet.nl.

Graag tot donderdag 17 oktober!

Wim Boelens, contactpersoon Protestantse Gemeente Lochem