De parochie H. Suitbertus en de parochie H. JohannesXXIII ontmoeten de parochie HH. Twaalf Apostelen.

Beste parochianen van de parochie HH. Twaalf Apostelen.

Het is alweer enkele jaren geleden dat pastoor Fred Hogenelst vanuit uw parochie is vertrokkenaar de twee samenwerkende parochies H. Suitbertus en H. JohannesXXIII. U zult pastoor Hogenelst ongetwijfeld missen….. maar daar gaan we wat aan doen.

Op zaterdag 9 november organiseren wij voor onze twee parochies het tweejaarlijkse uitstapje. Deze dag bezoeken we met een groep parochianen het Heiligenbeeldenmuseum in Kranenburg. Tot 31 oktober is hier de thematentoonstelling “Maria een bijzondere Heilige”.

Als afsluiting van ons uitje hebben wij om 15.30 uur een viering in de H. Willibrordkerk in Vierakker.

In 2009 werd deze kerk door luisteraars van de NCRV verkozen tot de mooiste kerk van Gelderland. U zult zien waarom.

Het pastoraal team van de parochie H. Suitbertus en H. JohannesXXIII zal voorgaan in een woord- en communieviering waarin u, als parochianen van de parochie HH. Twaalf Apostelen van harte bent uitgenodigd.

Wij hopen u op 9 november te mogen ontmoeten.

Namens de werkgroep en het pastoraal team van de parochie H. Suitbertus en de parochie H. JohannesXXIII,

diaken V. van der Helm