Een avond met Huub Oosterhuis

Aanstaande donderdag 17 oktober is zoals u wellicht weet de avond met Huub Oosterhuis in de Gudulakerk in Lochem. De avond gaat door, wij hebben echter wel teleurstellend maar gelukkig ook positief nieuws over deze avond.

Op zeer recent doktersadvies moet Huub Oosterhuis (85) nu rust houden, hij mag daarom donderdagavond helaas niet naar Lochem komen.

Gelukkig heeft hij  KEES KOK bereid gevonden om hem te vervangen. Kees Kok, theoloog, specialist in de liturgische poëzie van Huub Oosterhuis, is al meer dan vijftig jaar zijn “rechterhand”. Kees kent Huub, zijn werk en zijn gedachtengoed als geen ander. Het programma blijft gaan over Huub Oosterhuis, zijn liedjes en zijn gedachtengoed. Componist Antoine Oomen (vleugel) en zijn dochter Heleen Oomen (zang) maken die avond hun debuut met het vertolken van liedjes van Huub Oosterhuis.

Iedereen is welkom, jong en oud.

De avond wordt gehouden in de grote of Sint-Gudulakerk, Markt 1, Lochem en begint dus om 19.45 uur. In de pauze is er voor iedereen wijn en fris. Parkeren kan gemakkelijk op de parkeerterreinen aan de Julianaweg en de Prins Bernhardweg.

De toegang is gratis, het is wel fijn als u bijdraagt aan de uitgangscollecte. Wij verheugen ons samen met alle bezoekers op een onvergetelijke avond!

Graag tot ziens donderdagavond 17 oktober.

Met vriendelijke groet, namens de Protestantse Gemeente Lochem, Wim Boelens, tel. 06-55810715 of wjboelens@planet.nl