Memorial Event in Lochem

Op zondag 10 november, 14.30 uur, was er in de St. Josephkerk in Lochem een Memorial Event met klinisch psycholoog Manu Keirse, emeritus hoogleraar aan de faculteit geneeskunde van de Katholieke Universiteit Leuven. Manu Keirse verzorgde een lezing rond het thema ‘Helpen bij verlies en verdriet’. Ieder mens krijgt te maken met verlies. En ieder mens wil er het liefst ver van blijven, terwijl het onvermijdelijk is. Manu Keirse stond stil bij het gemis, herdenken en herinneren van een dierbare en ging in op wat kan helpen bij verlies en verdriet.

U was vanaf 14.00 uur welkom om voorafgaand aan de lezing een herinneringshart met naam op te hangen aan de ‘herinneringsmuur’.

Naast de lezing van Manu Keirse brengen het koor Stemmig, het Passie-projectkoor (beide onder leiding van dirigent Frank Sterenborg) en soliste Ellis Sportel troostende liederen ten gehore.

Lees hier voor meer informatie.

Wanneer            : zondag 10 november vanaf 14.00 uur

Waar                     : St. Josephkerk in Lochem, Nieuweweg 18

Meezingen op het Memorial Event?

Wilt u op het Memorial Event meezingen in het projectkoor? Dat kan! Aanmelden vóór 1 oktober per e-mail: projectkoordepassie@gmail.com.

Er wordt drie keer gerepeteerd, en wel op de maandagen 21 oktober, 28 oktober en 4 november, telkens van 19.00 uur tot 20.30 uur. De repetities zijn in de Daltonschool St. Joris in Borculo (ingang aan de Steenstraat).

Op het Memorial Event op zondagmiddag 10 november zingt het projectkoor in twee blokken van vier liederen en een slotlied.