Bezinnend op weg naar Kerst

Een klein lichtje kan zoveel betekenen als het te donker wordt om je heen.

Een moment van bezinning schiet er in onze hectische tijd vaak bij in.
Even stilvallen om een beeld, een woord, een gedachte op je in te laten werken kan je helpen je eigen innerlijk te verrijken, je zoektocht in geloof te verdiepen. Het kan je ook rust geven, je inspireren om je leven meer kleur te geven.
In de Adventstijd, van 1 december tot en met 6 januari, willen wij, Marga Engelage, en Eveline Struijk, u via de mail elke dag een gedachte, beeld, lied of inspirerende tekst aanreiken.   Marga Engelage is pastoraal werker in de parochie HH Twaalf Apostelen en  Eveline Struijk is predikant van de protestantse gemeente Eibergen-Rekken.   Wie in het afgelopen jaar ook de bezinningsmails in de Adventtijd heeft gekregen, hoeft zich niet opnieuw  aan te melden. Eind november krijgt u dan vanzelf weer bericht van ons.
Wilt u deze mails ontvangen? Geef u dan op bij www.12apostelen.nl. Bij doorklikken op de link “Oikomeneachterhoek” (onderaan de voorpagina), vindt u het u het opgaveformulier. Na aanmelding ontvangt u elke dag een bezinningsmail in uw postvak.
Hebt u geen computer / e-mailadres maar wilt u wel deze bezinnende teksten ontvangen? Misschien kunt u uw zoon, dochter of vriend[in] vragen de mail te ontvangen en voor u uit te printen. Wilt u bij aanmelding  dan zowel uw eigen naam en adres doorgeven, als ook het emailadres waarnaar we de mail zullen sturen?    Wij zien uit naar jullie aanmeldingen!
Klik hier om u aan te melden.

Een hartelijke en inspirerende groet van  Marga Engelage (pastoraal werker) en  ds. Eveline Struijk