Vieringen in de Goede Week en met Pasen

Het coronavirus grijpt om zich heen. Graag informeren wij u over de gevolgen hiervan voor onze parochie HH. Twaalf Apostelen.

Alle vieringen, ook in de Goede Week en met Pasen, worden afgelast. Dit betreft de weekendvieringen, de door-de-weekse-vieringen en de vieringen in de tehuizen.

Pastoor Harry Scheve zal iedere zondag om 10.00 uur de H. Mis opdragen in de H. Johannes de Doperkerk in Zutphen. Deze is via de kerkradio te volgen in beeld en geluid. Deze viering is besloten. Er zal niemand worden toegelaten.

U kunt de vieringen volgen via het internet: www.12apostelen.nl.
Klikken op het groene blok “Vieringen”.

Vervolgens klikken op het ikoontje ‘wereldbol met koptelefoon’. Dan kiest u voor ‘kerk Radio Zutphen’. Op zondagmorgen om 10.00 uur kunt u direct meekijken. Dit door op de ‘>’ toets in het midden van de cirkel in de afbeelding te drukken.Wilt u op een later moment kijken, dan klikt u in de kalender bij de gewenste datum op  ‘opname’ en vervolgens op ‘Naar video opname”.

Volgende week zullen wij u informeren hoe in onze parochie HH. Twaalf Apostelen in de Goede week de besloten vieringen zullen worden vormgegeven.