Bezinnend op weg naar Kerst 

 

 Een klein lichtje kan zoveel betekenen als het te donker wordt om je heen. 

Een moment van bezinning schiet er in onze hectische tijd vaak bij in. Even stilvallen om een beeld, een woord, een gedachte op je in te laten werken kan je helpen je eigen innerlijk te verrijken, je zoektocht in geloof te verdiepen. Het kan je ook rust geven, je inspireren om je leven meer kleur te geven. 

 In de adventstijd, van 28 november tot en met 6 januari, willen wij, Marga Engelage en Eveline Struijk, u via de mail elke dag een gedachte, beeld, lied of inspirerende tekst aanreiken. Marga Engelage is pastoraal werker in de parochie HH. Twaalf Apostelen en Eveline Struijk is predikant van de protestantse gemeente Eibergen-Rekken. 

Wilt u deze mails ontvangen? Geef u dan op via deze link. Door op de link te klikken, komt u bij het opgaveformulier. Na aanmelding ontvangt u elke dag een bezinningsmail in uw postvak. 

Als u in het afgelopen voorjaar ook de bezinningsmails Op weg naar Pasen heeft ontvangen en uw emailadres is hetzelfde gebleven, dan hoeft u zich niet opnieuw aan te melden. Eind november krijgt u dan vanzelf weer bericht van ons.
Heeft u geen computer en e-mailadresmaar wilt u wel deze bezinnende teksten ontvangen? Dan kunt u misschien uw zoon, dochter of vriend[in] vragen de mail te ontvangen en voor u uit te printen. Wilt u bij aanmelding dan zowel uw eigen naam en woonplaats doorgeven als ook het e-mailadres waarnaar we de mail zullen sturen? 

 Een hartelijke en inspirerende groet van 
Marga Engelage (pastoraal werker) en ds. Eveline Struijk 

Wij zien uit naar jullie aanmeldingen!