Kerst vieren met kinderen

Kerst vieren met kinderen.

Door de beperkende maatregelen is er dit jaar in het eucharistisch centrum in Zutphen en in veel locaties geen kinderkerstviering mogelijk. Ook de jaarlijkse Herdertjestocht in Vorden, waarbij de kinderen door het hele dorp de weg van Jozef en Maria konden volgen en op bezoek konden gaan in de stal, kan dit jaar niet doorgaan.

De Raad van Kerken Vorden biedt daarvoor in de plaats de Herdertjestocht digitaal aan. Elke zondag van de Advent kunnen de kinderen een deel van het verhaal zien via YouTube. En op kerstavond komt het slot.

Zie de trailer van deze filmpjes, het ziet er fantastisch uit en is zeker de moeite waard om samen als gezin elke zondag en op kerstavond deze filmpjes te bekijken. zo is het toch mogelijk om op eigentijdse wijze samen met de kinderen kerst te vieren.

Wij zullen u wekelijks over het volgende deel informeren via Facebook, ParochiePost en de website.