Chrismamis te volgen via livestream

Gezien de beperkende coronamaatregelen vindt de Diocesane Chrismamis dit jaar helaas in zeer beperkte kring plaats. Uiteraard had de bisdomstaf gehoopt dat het dit jaar weer mogelijk zou zijn om met vele vertegenwoordigers van onze parochies en geloofsgemeenschappen in Apeldoorn samen te vieren. Dat is echter nog niet mogelijk.

Daarom houden we de Chrismamis noodgedwongen in kleine kring – bisschoppen, vicarissen, pastoor Hermens van Apeldoorn – met assistentie van een diaken, de priesteropleiding en enkele cantores. Dit gebeurt op woensdag 31 maart om 15.00 uur in de O.L.V. kerk te Apeldoorn.

De kerk zal niet toegankelijk zijn voor bezoekers. Wel kan iedereen deze plechtigheid volgen via de livestream van de Apeldoornse Emmaüsparochie https://kerkdienstgemist.nl/stations/2283-Onze-Lieve-Vrouwekerk