Dankwoord Marga Engelage

Bedankt.

Op 30 juni heb ik i.v.m. de corona in kleine kring afscheid genomen van de parochie HH. Twaalf Apostelen. Ik kijk terug op een hartverwarmend afscheid. Het deed en doet mij erg goed, al die lieve mensen en mooie toespraken met zoveel waardering (ook bij mijn laatste vieringen).
Als afscheidscadeau kreeg ik een leuke poppenwagen met pop en vele kaarten met mooie zelfgemaakte teksten en hartverwarmende waardering en wensen.
Prachtige kaarten, en heel veel giften en cadeaus. Ik werd er verlegen van. Daar kan ik de komende tijd heel veel kinderen blij mee maken. Want zoals u weet ga ik door met mijn diaconale project garderobes haken en naaien voor poppen. De poppen, sommigen met een reiswieg of wiegje worden in december gegeven aan gezinnen die het niet breed hebben.
Ook de bezinningsmail zal ik blijven voortzetten.

Nu ga ik van mijn vervroegd pensioen genieten.

Maar eerst uitrusten. Afkicken van het werk en een nieuw ritme vinden.
Alles loslaten wat ik in die afgelopen jaren heb meegemaakt en gedaan. Waarvoor ik mij heb ingezet. De vele ontmoetingen en gesprekken, projecten, vergaderingen, de beleidsprocessen, de zorgen over de toekomst van de parochie met alle 14 geloofsgemeenschappen.
Nu is er tijd om nieuwe energie op te doen en nieuwe wegen te gaan.

Heel veel dank voor het in mij gestelde vertrouwen, voor de momenten die we samen zijn opgetrokken en voor alles wat we samen hebben gedeeld.
Ik wens u allen veel liefde en zegen toe, voor u persoonlijk en voor de mensen die u dierbaar zijn.
Ik wens u veel inspiratie en bezieling en kracht van de Heilige Geest om de parochie de toekomst in te dragen met elkaar.
Het ga u goed. En wellicht komen we elkaar wel eens tegen in het mooie gebied van onze parochie.

Hartelijke groet,

Marga Engelage – van Langen, pastoraal werker