Herdenkingsdienst voor frater Ton Oostveen.

Op zaterdag  11 september as. is er om 19.00 uur in de Onze Lieve Vrouw Tenhemelopnemingkerk in Borculo een speciale gebedsviering ter nagedachtenis aan frater Ton Oostveen. Frater Ton Oostveen is begin dit jaar onverwacht overleden. Door de coronamaatregelen konden daardoor weinig mensen bij zijn afscheid zijn. Omdat hij voor veel parochianen van grote betekenis is geweest, willen we hem in deze herdenkingsdienst alsnog danken en memoreren met muziek, liederen, gebeden, gedichten en herinneringen. Voor deze viering hebben we gekozen voor het thema “In Liefde, samen onderweg” waarbij we stil staan bij zijn levensweg als pelgrim.

Wij nodigen zijn familie, confraters, vrienden, oud-collega’s maar ook parochianen van harte uit om deze herdenkingsdienst bij te wonen. Na afloop is er koffie en gelegenheid om na te praten.

Uiteraard houden we rekening met maatregelen die het RIVM op dat moment nodig acht.

Wilt u deze dienst ook bijwonen? Meld u dan vóór woensdag 8 september as. aan via info@parochie-borculo.nl. Voor meer informatie kunt u bellen met Margriet te Morsche,
telefoonnummer 06-47116409