Parochiële vormselviering zondag 26 september

Op zondag 26 september ontvangen 19 kinderen uit onze parochie het Sacrament van het H. Vormsel. Het thema van de viering is “Vuur van de Enige, steek ons aan, dat wij in Jouw licht op mogen staan”. Vormheer is de heer Mgr. drs. H.W. Woorts, hulpbisschop van Utrecht.
Het koor “Stemmig” o.l.v. Frank Sterenborg verzorgt de muzikale invulling.

De parochiële vormselvoorbereidingsgroep is samen met de kinderen al geruime tijd bezig met de voorbereidingen. Vanwege de coronamaatregelen was het lastig om regelmatig bij elkaar te komen. De kinderen hebben een aantal huiswerkopdrachten gekregen en op zaterdag 18 september komen alle kinderen en de werkgroep bij elkaar om door middel van o.a. workshops en spellen voorbereid te worden op de grote dag. Wij wensen Yara, Jurre, Jurre, Wessel, Sweder, Aniek, Jelle, Leonie, Liset, Emma, Hugo, Kim, Serena, Annelise, Isabel, Sarah, Stijn, Jans en Nelly een goede voorbereidingsdag en een feestelijke vormselviering.

Vanwege de geldende coronamaatregelen is dit een besloten viering, alleen genodigden zijn welkom.