Presentatieviering Carin Timmerman

U heeft het eerder al kunnen lezen. Kardinaal Willem Eijk heeft Carin Timmerman per 1 januari benoemd als pastoraal werker voor de parochie HH. Twaalf Apostelen. Op 7 januari werd Carin in een besloten vesperviering in de H. Johannes de Doperkerk in Zutphen gepresenteerd. Nadat pastoor Harry Scheve iedereen – maar Carin in het bijzonder – welkom heette, las vicaris Hans Pauw de benoemingsbrief voor. Het officiële gedeelte bestond uit het afleggen van de eed van trouw: het publiekelijk uitspreken van de geloofsbelijdenis door Carin en het afleggen van de ambtseed, waarbij Carin haar rechterhand op het Evangelieboek legt.

Vanwege de beperkende maatregelen rondom het coronavirus was de viering alleen voor genodigden. Wel is het mogelijk de viering te bekijken/beluisteren via kerkdienstgemist.

Als gevolg van een technische storing is deze viering in 3 gedeeltes opgenomen (de onderste is de eerste..)
Alleen de laatste opname is met beeld. De eerste en de tweede opname kunt u alleen beluisteren.