5 dagen Radio-uitzending over kerksluiting in onze parochie

5 dagen

Vanaf begin januari zendt NPO radio 1 elke werkdag tussen 20.00 uur en 20.30 uur het programma “5 dagen” uit. In dit programma, dat een hele week vanaf locatie wordt uitgezonden, draait het om een actueel thema, een hoofdpijndossier en een prachtig burgerinitiatief. In de week van 17 januari 2022 tot en met 21 januari 2022 werden de uitzendingen gemaakt vanaf het kerkplein van de Christus Koningkerk in Vorden. Het actuele thema was de sluiting van 10 kerken in de parochie HH. Twaalf Apostelen. Het programma heeft de intentie de thema’s van verschillende kanten te benaderen. Zo was op maandagavond 17 januari pastoor Scheve te gast.

Bent u niet in de gelegenheid geweest om te luisteren?

Via https://www.nporadio1.nl/uitzendingen zijn de uitzendingen terug te luisteren.

Hier kunt u het interview met pastoor Scheve terugluisteren.