Buddy to Buddy Bronckhorst

 

De huidige ontwikkelingen raken ons diep. De komende periode zullen steeds meer mensen die huis en haard hebben moeten verlaten in Nederland aankomen. Laten we hopen dat deze oorlog snel voorbij is en zoveel mogelijk Oekraïners weer terug kunnen naar hun geliefde land.

We krijgen veel vragen wat mensen kunnen betekenen. Onze tip; geef vooral vanuit overvloed, op een manier die bij jou past. Sluit je aan bij een van de vele organisaties die jou met hun expertise en ervaring kunnen ondersteunen en je hulp goed kunnen gebruiken.

‘?? ????? ?????? ?? ?? ?????, ??? ????? ?? ???????????’
– ??????

Wil jij je wereld open stellen en van betekenis zijn door jezelf te zijn? Een gastvrij welkom, waardoor nieuwkomers niet in eenzaamheid raken in dit voor hun vreemde land, maakt een enorm verschil.

Wij koppelen je, samen met anderen, op basis van gelijkwaardigheid en gemeenschappelijke interesses, aan iemand die gevlucht is. Vier maanden ontmoeten jullie elkaar eens per week, waarbij wij zorgen voor diverse groepsactiviteiten en begeleiding met betrekking tot het contact. Dat maakt dat je er niet alleen voor staat.

‘??? ????? ?????? ?? ???? ?????? ???? ?????? ????, ???? ?? ???? ??? ?????? ??? ?????? ???? ??? ????, ????????????? ??? ?? ????? ???? ???????.’
– ????????

Heb je weinig tijd en ruimte om buddy te worden? Je kunt ook een bedrag geven dat je kunt missen. Daarmee maak je het buddyschap voor anderen mogelijk.

Meer informatie over Buddy to Buddy kunt u vinden op Oekraïne – Buddy to Buddy Bronckhorst.