Informatieavond Stichting Buddy to Buddy Bronckhorst

Stichting Buddy to Buddy helpt vluchtelingen uit een sociaal isolement te komen. Dit doen we door betrokken inwoners en vluchtelingen aan elkaar te koppelen op basis van gelijkwaardigheid en vriendschap. Als buddy word je individueel gematcht, maar maak je ook onderdeel uit van een grotere groep buddy’s die tegelijk hun buddy ontmoet.

Op dinsdag 6 september a.s. organiseert Buddy to Buddy Bronckhorst een informatieavond in Museum Smedekinck in Zelhem. Iedereen die nieuwsgierig is naar Buddy to Buddy is daar welkom. Tijdens de informatieavond wordt alles verteld over de nieuwe matchingsronde (start 24 september) waarin we weer 30 nieuwkomers en 30 Nederlanders uit gemeente Bronckhorst aan elkaar koppelen. Mensen kunnen zich via bronckhorst@buddytobuddy.nl aanmelden voor de informatiebijeenkomst. Via dit mailadres kunt u ook meer informatie krijgen over Buddy tot Buddy.