Benefietconcert voor Oekraïne

 

Het passieteam heeft het projectkoor van de Passie 2022 gevraagd om mee te werken aan een benefietconcert voor Oekraïne. Dit eenmalige concert vindt plaats op zondag 25 september 2022 in de Christus Koningkerk in Vorden.

Met dit concert willen we geld inzamelen voor de mensen in Oekraïne. We hopen dat er in september al zicht is op vrede en dat we met de opbrengst van het concert kunnen bijdragen aan de wederopbouw van de verwoeste steden, dorpen en infrastructuur. Ook willen we onze solidariteit tonen met de vele Oekraïense slachtoffers. Tijdens het concert zingt het projectkoor van de Passie 2022 liederen uit de zeven passievieringen van de afgelopen jaren en ook enkele nieuwe liederen.

Elk jaar vragen we in de Vredesweek (dit jaar van 17 t/m 25 september) aandacht voor een speciaal thema. Het passieteam wil dat dit jaar doen met een benefietconcert voor Oekraïne. We hopen dat veel parochianen daarbij aanwezig zijn. Reserveer zondag 25 september (16.00 uur) alvast in uw agenda! We zijn te gast in de Christus Koningkerk, Het Jebbink 8 in Vorden.

Voor meer informatie kunt u terecht op e-mailadres projectkoordepassie@gmail.com.

Het passieteam