Kliederkerk in Keijenborg

 

Beloofd is beloofd!
Kliederkerk zondag 2 oktober in Keijenborg

Op zondag 2 oktober gaan om 14.00 uur de deuren van de Sint Jan de Doperkerk, Kerkstaat 7 in Keijenborg, open voor een kliederkerk. Na de laatste kliederkerk in het voorjaar in Hengelo Gld. strijken we nu – na ruim 3 jaar – weer in Keijenborg neer. We hopen velen van jullie uit Keijenborg/Hengelo en omliggende plaatsen te ontvangen.

Je hoort en ziet het verhaal van Abraham die op reis gaat. Daarna gaan we een uur lang aan de slag met activiteiten die jezelf met je familie mag uitkiezen. Hou je van actief? Dan kun je je eigen tent bouwen, met koffers sjouwen en puzzelen. Je creativiteit kun je loslaten op het maken van een collage, schatkistjes versieren, tekenen met gekleurd zand of het maken van een lantaarntje. Ook zijn er rustige activiteiten en voor de kleinsten tot 5 jaar is er een speelhoek. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de activiteiten! Je kiest zelf wat en hoeveel je gaat ontdekken. In de korte viering nadien delen we wat er gedaan en beleefd is. Daarna is het tijd om na te praten onder het genot van een kop koffie/thee/ranja en verschillende hapjes. De eindtijd is om 16.30 uur gepland.

Iedereen is van harte welkom. In verband met de inkopen zou het fijn zijn als je je vooraf aanmeldt. Dat kan door een mailtje te sturen naar kliederkerkhengelokeijenborg@gmail.com of via een app-bericht naar het mobiele nummer 06 – 123 607 29. Graag even doorgeven met hoeveel volwassenen en kinderen je komt. We kijken uit naar jullie komst!

Namens de voorbereidingscommissie,

Rineke van den Berg (PKN Hengelo Gld) en Gerry Spekkink (Parochie HH. Twaalf Apostelen)