Afscheid Cappella St. Jan

Zoals u ongetwijfeld zult hebben gemerkt, zingt de Cappella St. Jan al enige tijd niet meer tijdens de vieringen op zondagmorgen in de St. Jan in Zutphen. Na ruim 42 jaar is er een eind gekomen aan de samenwerking van de Capella St. Jan met de parochie HH. Twaalf Apostelen, mede doordat de geloofsgemeenschap van de H. Johannes de Doper tegenwoordig niet meer een zelfstandige parochie is en de St. Jan een van de vele kerken binnen de parochie.

Graag willen wij van de parochianen afscheid nemen met een concert, waarin we een dwarsdoorsnede van ons uitgebreide repertoire ten gehore zullen brengen.
Het concert zal plaatsvinden op zondag 20 november a.s. om 15.00 uur in de St. Jan en zal ongeveer een uur duren. Na afloop daarvan bent u uitgenodigd om onder het genot van een drankje en een hapje in de kerk nog na te praten.