3e koorweekend op 25 en 26 maart

Reeds eerder informeerden wij u over de koorweekenden in onze parochie in januari en februari.

Op deze weekenden hebben we positieve reacties ontvangen, zowel over het repeteren op de zaterdag, als het zingen tijdens de eucharistieviering op zondag. Het was fijn elkaar te leren kennen (soms een hernieuwde kennismaking) maar vooral het samen instuderen, repeteren en zingen voelde goed.

In het weekend van 25 en 26 maart is voorlopig alweer de laatste mogelijkheid mee te zingen met het projectkoor. Deze keer zingen we in Steenderen. Iedereen die houdt van samen zingen is van harte uitgenodigd. Op zaterdag 25 maart bent u vanaf 10 uur van harte welkom in de H. Willibrordkerk, Bronkhorsterweg 2 F. Voor koffie, thee en broodjes en bladmuziek wordt gezorgd.
Op zondag kunnen we het geleerde in de praktijk brengen in de eucharistieviering die om 9.30 uur begint. De viering is eveneens in de H. Willibrordkerk in Steenderen.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn mee te zingen op zondag, maar vindt u het wel leuk om mee te doen met de repetitie op zaterdagochtend, dan bent u ook van harte welkom.

Om te zorgen dat er van alles voldoende is voor iedereen kunt zich aanmelden bij secretariaat@12apostelen.nl

Bent u er ook bij op 25 en 26 februari?