Kliederkerk in Hengelo op 16 april

Kliederkerk Hengelo-Keijenborg op 16 april

Naar de kerk met je gezin. Een moment om samen creatief én actief bezig te zijn rondom een Bijbelverhaal. Voor gezinnen die veel, of juist minder hebben met het kerk zijn. Kliederkerk is dan perfect voor jullie!
De organisatie is in handen van de gezamenlijke Hengelose kerken. Met vrijwilligers wordt iedere keer weer een gevarieerde middag gevuld.
Anders dan de naam doet vermoeden is het niet alleen voor kleine kinderen of om er samen een rommeltje van maken. Kliederkerk is namelijk een vrije vertaling van de Engelse term ‘Messy Church’. Het is een vorm van kerk zijn die uit 3 onderdelen bestaat:

Samen vieren
Aan het begin wordt het Bijbelverhaal verteld. Na de activiteiten komen we terug en kan -wie dat wil- laten zien wat er gemaakt is.
De komende keer is het thema ‘te gast’.

Samen ontdekken
Activiteiten die creatief, actief en rustig zijn. Je kiest zelf met je gezin, oma/opa, vriendje of vriendinnetje een activiteit. Ben je klaar, dan kies je een volgende uit. Dit onderdeel duurt zo’n 50 minuten.
Zo is er de komende keer een parcours waar je geblinddoekt doorheen gaan, je kunt figuurzagen, een mozaïek maken, puzzelen en nog veel meer.

Samen eten
In de vorm van hapjes en wat drinken sluiten we het laatste half uur samen af. Gewoon gezellig elkaar ontmoeten.
Deze keer gaat Helma zorgen voor soep en brood. Dat wordt een gezellig én lekker samenzijn!
Je bent van harte welkom zondag 16 april 2023 in de Remigiuskerk in Hengelo Gld.
Start 14.30 uur en we ruimen 16.30 uur alles weer op.
Kom met je gezin, opa’s, oma’s en neem ook een vriendje of vriendinnetje mee.
I.v.m. de inkopen is aanmelden fijn. Stuur een berichtje naar kliederkerkhengelokeijenborg@gmail.com met hoeveel personen je (ongeveer) komt.