Liturgische kalender

Zondag 12 maart, Woord- en Communieviering, Diaken Oude Groen, Parochiekoor

Zondag 19 maart, Eucharistieviering, Pastoor Zandbelt, Parochiekoor

Zondag 26 maart, Eucharistieviering, Pastoor Scheve

Zondag 2 april, Palmzondag, Woord- en Com. viering, Diaken Bos, Parochiekoor

Zondag 9 april, Pasen, Woord- en Com. viering, past. werker Th. ten Bruin, Parochiekoor

Zondag 16 april, Eucharistieviering, Past. Zandbelt, 2Gether

Zondag 23 april, Eucharistieviering, Pastoor Baneke, Herenkoor

 

Voorjaarsconcert Harmonie Prinses Juliana in Johannes de Doperkerk
Op zaterdag 11 maart om 19:30 uur geeft Chr. Harmonie Prinses Juliana uit Zelhem haar voorjaarsconcert in de Johannes de Doperkerk in Keijenborg. Deze muziekvereniging is opgericht in 1909, het geboortejaar van Prinses Juliana. In 1909 zijn ze begonnen als een fanfare korps, maar al vanaf het jaar 1919 overgegaan in een harmonie. Vanaf oktober 2022 staat de harmonie onder leiding van dirigent Emile Laarveld. Bij het concert wordt een gevarieerd programma ten gehore gebracht. Leden van de vereniging konden meebeslissen over het programma, wat maakt dat er een paar favoriete muziekstukken uit het verleden weer te horen zullen zijn, maar ook worden er nieuwe stukken ten gehore gebracht met een fout tintje zoals ‘Walking on sunshine’ en ‘Verdammt ich lieb dich’. Alle ingrediënten voor een mooie muzikale avond. Toegang is € 5,00.

Mariakapel open 
De Mariakapel is open van ongeveer 11.00 uur tot 17.00 uur.
In het grote portaal staat een tafeltje met boekjes en stencils om mee te nemen, met informatie dat anders achter in de kerk ligt. Ook enkele mooie gedichten.
En is er de mogelijkheid om kaarsen op te steken.

 

 

Doopvieringen 2023
dopen kind
Aanmelden voor opgave van uw kind bij het secretariaat van de Parochie 12 Apostelen. Zie voor meer gegevens bij de startpagina onder “wat te doen bij”.  Of mail naar secretariaat@12apostelen.nl