Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat eind van het jaar er enkele schenkers zijn geweest waardoor wij in overleg met deze mensen  de aankleding rondom het KJ-gebouw  konden verbeteren en beschikken wij nu over een presentatie TV die zowel bij vergaderingen als in de kerk gebruikt kan worden. Hiermee spelen wij in op de steeds vaker voorkomende vraag of er tijdens bijv. een uitvaart foto’s gepresenteerd kunnen worden, wij denken nu te zijn voorbereid op de toekomst.

 

 

Bezoekersgroep:

Na vele inspanningen zijn wij verheugd u te kunnen melden dat wij erin zijn geslaagd de bezoekersgroep te hebben voorzien van een nieuwe samenstelling.
Het doel van deze groep is het verwelkomen van nieuwe parochianen en het bezoeken van parochianen die behoefte hebben aan steun
Wij wensen deze groep veel succes

Onderhoud tuinen en kerkhof:

Op woensdagochtend wordt er door een groep vrijwilligers onderhoud gedaan aan de tuinen en het kerkhof. Deze groep is erg enthousiast en na het klussen zitten zij altijd gezellig met een drankje na te praten.
Deze groep wordt er niet jonger op en verjonging in deze groep is gewenst. Mocht u zich geroepen voelen om ook uw bijdrage hierin te willen leveren kunt u zich melden bij J. Verwoolde tel.: 0545.271761

Altaar versieringen:

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat wij er in zijn geslaagd enkele dames te vinden die gaan zorg dragen voor het versieren van het altaar bij vieringen.
Wij hopen hiermede te bereiken dat de uitstraling, gezelligheid en saamhorigheid verbeterd.
Wij wensen de dames veel succes.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vacature

De Locatieraad en Pastoraatsgroep hebben wij de volgende vacatures:

  • Voorzitter Locatieraad en Pastoraatsgroep
  • Uitbreiding bestuur met 1 persoon
  • ook zijn wij nog op zoek naar enkele kosters en collectanten

Heeft u interesse meldt u zich dan bij onze secretariaat 0545271383
of wilt u nadere informatie neem dan contact op met een van de andere bestuursleden.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++