In memoriam

Riet Westerhof – Veenhuizen

      * 15 februari 1939                                                          V  16 januari 2023

Riet is het derde kind van de zeven in het gezin Veenhuizen. Ze groeide op in een warm gezin op een boerderij in Silvolde. Ze was het eerste meisje in het dorp met een rijbewijs. in 1957 ontmoette ze Leo Westerhof, waar ze in 1963 mee trouwde.

Samen kregen ze vier kinderen en zeven kleinkinderen. Leo nam schildersbedrijf ‘Van der Wal’ in Vorden over en dat betekende verhuizen naar Vorden. Van het Hoge naar de Steege waarna ze in 1973 hun huis bouwden aan de Pieter van Vollenhovenlaan. Riet voelde zich thuis in Vorden waar ze bekend stond om haar ‘visitesoep’, iedereen kon altijd aanschuiven.

Helaas liet de gezondheid van Riet soms te wensen over, maar ze beschikte tot het laatst over een ongelofelijke veerkracht.
Ze hebben nog mooie jaren mogen genieten van hun geliefde plek aan het Lago Maggiore. Helaas werd Leo ziek en werd Riet een liefdevolle mantelzorger tot het overlijden van Leo in 2011.
De laatste levensfase van Riet was niet gemakkelijk, maar er was dankbaarheid voor alle goede zorg die ze kreeg. Eerst nog thuis met hulp van ‘Buurtzorg’, de laatste jaren in Huize Sonnevanck in Hengelo.

We wensen de kinderen en kleinkinderen sterkte met het verlies van hun moeder en oma.