Eucharistievieringen St. Jan te Zutphen

Elke zondag vindt er een Eucharistieviering plaats in de St. Jan te Zutphen om 10:00u.

Alle diensten zijn live te bekijken en te beluisteren via deze pagina. Ook kunt u de vieringen hier terugluisteren.


Aanbidding en biechtgelegenheid

Elke vrijdag is er aanbidding in de St. Jan van 15:00 uur tot 15:45 uur. Op elke eerste vrijdag van de maand is aansluitend biechtgelegenheid.


De Mariakapel
Iedere dag kunt u hier vanaf 10:00 uur terecht voor een moment van bezinning en een kaarsje opsteken, alleen in de dagen rond de jaarwisseling blijft de Mariakapel uit veiligheidsoverwegingen gesloten.

Men kan een kaarsje branden en eventueel een bloemetje meenemen, zeker in de Meimaand. Men heeft vanuit deze ruimte een mooi zicht op het interieur met het fraaie Maria altaar. De bloemengroep zorgt altijd voor een verse versiering.


Middagpauzediensten: iedere donderdag, 12.15 – 12.30 (Luthersekerk, Beukerstraat 10 in Zutphen; vanaf 12:00 kunt u luisteren naar orgelspel)

20/6: ds. Mevr. E. Diepeveen; 27/6: ds. S.A Meijer; 4/7: ds. R. Silvis; 11/7: dhr. A. Verburg; 18/7: ds. mevr. A. Meijer; 25/7: ds. S. van der Woude; 1/8: ds. J. Boer; 8/8: dhr. K. Baas; 15/8: ds. S.A. Meijer

Aan de wekelijkse middagpauzediensten werken voorgangers, organisten en vrijwilligers van bijna alle kerken en geloofsgemeenschappen van Zutphen en omgeving mee. Regelmatig is er een extra muzikale bijdrage van een zanger of fluitist. De liturgie is van een vast concept, maar natuurlijk heeft elke voorganger zijn of haar eigen inbreng vanuit ieders religieuze traditie.


Inleverdatum kopij volgende Onderweg: 12 juli