Bedevaert naar Kevelaer

De parochiële bedevaart naar Kevelaer staat gepland voor zaterdag 14 september 2024. Wij sluiten ons aan bij de Broederschap van Haaksbergen, Lichtenvoorde en Groenlo. Op de informatiedag op 23 maart jl. werd duidelijk dat er alles aan gedaan wordt om dit bedevaartseizoen tot een prachtig en zegenrijk seizoen te maken en de bedevaartgangers met open armen te ontvangen. Wij zijn van harte welkom en Kevelaer ziet uit naar onze komst. Het thema voor het bedevaartseizoen is, “Ga met ons”.

De kosten voor deelname zijn € 45 per persoon. De opstappunten voor de bus zijn de brandweerkazerne in Zutphen, Café Restaurant Den Bremer in Toldijk en de St Willibrorduskerk in Achter Drempt. De opstaptijden worden later bekend gemaakt.

Voor deelname kunt u zich aanmelden bij het parochiesecretariaat in Zutphen (e-mailadres: secretariaat@12apostelen.nl, telefoon 0575 – 711 310).
U dient zich vóór 1 augustus aan te melden en bij aanmelding de kosten te voldoen op bankrekening NL04 RABO 0322 3951 00 t.n.v.
parochie HH. Twaalf Apostelen, onder vermelding van Kevelaer 2024.