Eucharistievieringen St. Jan te Zutphen

Elke zondag vindt er een Eucharistieviering plaats in de St. Jan te Zutphen om 10:00u.

Alle diensten zijn live te bekijken en te beluisteren via deze pagina. Ook kunt u de vieringen hier terugluisteren.

Aanmelden voor de eucharistieviering St. Jan

Aanmelden per e-mail: Vóór vrijdagmiddag 16.00 uur stuurt u een mail (reserveringensintjan@outlook.com) met daarin uw naam en telefoonnummer. U kunt daarin aangeven hoeveel plaatsen u wilt reserveren voor de eerstvolgende zondag. Let op: u kunt alleen voor meerdere mensen reserveren waarmee u één huishouden vormt. Indien er meer mensen zich hebben opgegeven dan kan worden toegelaten krijgt u bericht dat het vol is.

Aanmelden per telefoon: Vrijdagmiddag tussen 16.00 en 18.00 uur kunt u bellen op nummer 0575 – 527080. U krijgt dan iemand aan de lijn die uw aanvraag noteert en u meteen vertelt of deze gehonoreerd kan worden.

De Mariakapel

De Mariakapel, ingang via de tuin aan de Lievevrouwestraat, is iedere dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Men kan een kaarsje branden en eventueel een bloemetje meenemen, zeker in de Meimaand. Men heeft vanuit deze ruimte een mooi zicht op het interieur met het fraaie Maria altaar. De bloemengroep zorgt altijd voor een verse versiering.

Effataviering

De afgelopen jaren heeft de Effataviering altijd plaatsgevonden op de tweede zaterdag van de maand. Vanaf 2022 vinden de Effatavieringen plaats iedere derde zaterdag van de maand.

Op zaterdag 23 april om 17.00u is er weer een Effataviering in de St. Jan. U bent van harte welkom!In deze meditatieve viering wordt afwisselend gebruik gemaakt van symbolen, muziek, overweging, gebed en andere vormen van verdiepen en bezinning. U bent van harte welkom!

Middagpauzediensten: iedere donderdag, 12.00u-12.30u (Luthersekerk, Beukerstraat 10 in Zutphen)

De middagpauzediensten zijn tot nader order geannuleerd in verband met corona. Indien de diensten naar aanleiding van de volgende persconferentie alsnog doorgaan, zullen we dit vermelden op de website.